Bisera Turković

Bh. ministrica vanjskih poslova odlikovana u Kataru

Katarski emir je poželio ministrici Turković uspjeh u budućem radu kao i u nastavku rada na izgradnji prijateljskih i prosperitetnih odnosa između BiH i Katara.
Vijesti / Politika | 16. 01. 2020. u 17:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjenicu predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministricu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Biseru Turković, kao donedavnu veleposlanicu BiH u Državi Katar u oproštajnu posjetu primio je Njegovo Visočanstvo katarski emir šeih Tamim bin Hamad Al Thani, priopćeno je u četvrtak iz Ministarstva vanjskih poslova.

Tom prilikom katarski emir Al Thani uručio je ministrici Turković orden ''Al Wajba'' za izuzetan diplomatski doprinos u jačanju bilateralnih odnosa u svim oblastima između dvije zemlje u tijeku njezinog mandata kao veleposlanika BiH u Državi Katar.

Ministrica Turković je izrazila zahvalnost i uvažavanje NJ.V. katarskom emiru i državnim dužnosnicima na podršci i suradnji što je uveliko doprinijelo uspjesima u njenim aktivnostima u Državi Katar.

Foto: Screenshot / Priopćenje MVP BiH

Katarski emir je poželio ministrici Turković uspjeh u budućem radu kao i u  nastavku rada na izgradnji prijateljskih i prosperitetnih odnosa između BiH i Katara.

Ceremonija prijema održana je u utorak te odlično popraćena u svim medijima u Državi Katar, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Ministarstvo je uz priopćenje medijima dostavilo preslike odlikovanja koje su objavljene u tamošnjim tiskovinama.

Kopirati
Drag cursor here to close