Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara

Bevanda: Očekujem da se sjednice sazivaju sukladno zakonu i Poslovniku

''Očekujem da Vijeće ministara, iako u tehničkom mandatu, ostane na strani zakonitosti, poštivanja procedura i dobrih međuljudskih odnosa'', poručio je Bevanda.
Vijesti / Politika | 21. 05. 2019. u 17:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara i ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda kazao je u utorak kako očekuje da se sjednice Vijeća ministara BiH sazivaju sukladno zakonu i Poslovniku o radu te da se na taj način formira i priprema dnevni red.

''Možda postoje takvi, ali ja nisam ministar koji se može spremiti za sjednicu ako mu se dostavi materijal za 72 točke u roku kraćem od 24 sata i to bez kompletnih mišljenja nadležnih institucija'', kazao je Bevanda, očitujući se u vezi s današnjim izjavama i izvješćima o neodržavanju sjednice Vijeća ministara BiH.

Istodobno, naveo je kako je, poštujući zakon i Poslovnik obavijestio predsjedatelja Vijeća ministara BiH o svom nedolasku na sjednicu uz precizno obrazloženje te da nije zainteresiran ni za čije paušalne ocjene o blokadama i opstrukcijama.

''Očekujem da Vijeće ministara, iako u tehničkom mandatu, ostane na strani zakonitosti, poštivanja procedura i dobrih međuljudskih odnosa'', poručio je Bevanda, priopćeno je iz Ministarstva financija i trezora BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close