Konstituirajuća sjednica Vlade

Badnjak neradni dan u ŽZH

Vlada je donijela odluku kojom se 24. prosinac 2018. godine, Badnji dan, proglašava neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
Vijesti / Politika | 17. 12. 2018. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Vlada ŽZH / 1. konstituirajuća sjednica

Prva konstituirajuća sjedniva nove Vlade Županije Zapadnohercegovačke, pod presjedanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana je u ponedjeljak u Širokom Brijegu.

Vlada je donijela odluku kojom se 24. prosinac 2018. godine, Badnji dan, proglašava neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Također, na današnjoj sjednici donesena je Odluka o određivanju potpisnika platnih transakcija preko transakcijskog računa Proračuna Županije Zapadnohercegovačke; Odluka o određivanju potpisnika naloga depozitnog računa javnih prihoda Proračuna Županije Zapadnohercegovačke, kao i Odluka o otvaranju posebnog kartičnog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice, načinu uplate sredstava, ovlaštenju za potpisivanje ugovora s poslovnom bankom, plaćanju i evidentiranju troškova.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Županije Zapadnohercegovačke, kao i Rješenje o imenovanju Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Kopirati
Drag cursor here to close