Na prijedlog Predsjedništva

Amir Zukić podnio ostavku na mjesto glavnog tajnika SDA

Na posljednjoj sjednici Predsjedništva SDA je zaključeno da se uputi inicijativa Glavnom odboru SDA da Zukića razriješi dužnosti glavnog tajnika.
Vijesti / Politika | 23. 03. 2018. u 12:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavni tajnik SDA i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH Amir Zukić podnio je ostavku na mjesto glavnog tjanika SDA, doznaje Klix.ba.

Na posljednjoj sjednici Predsjedništva SDA razmatran je status Amira Zukića te je zaključeno da se uputi inicijativa Glavnom odboru SDA da Zukića razriješi dužnosti glavnog tajnika

Inače, sjednica Glavnog odbora SDA zakazana je za subotu, a na dnevnom redu će se naći brojna aktualna pitanja, kako u stranci, tako i u bh. politici.

Podsjetimo, Tužiteljstvo Sarajevske županije donijelo je ranije naredbu o provođenju istrage protiv dvojice potpredsjednika SDA – Asima Sarajlića i Mirsada Kukića, te protiv glavnog tajnika te stranke Amira Zukića.

Sarajlić, Kukić i Zukić osumnjičeni su da su počinili kazneno djelo udruživanje radi činjenja kaznenih djela iz člana 340 Kaznenog zakona FBiH.

Istraga protiv trojice visokih dužnosnika SDA pokrenuta  je u okviru predmeta Bosna, a na teret im se stavlja da su organizirali i koordinirali grupom koja je vršila nezakonita zapošljavanja u javnim poduzećima u Federaciji BiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close