Druga faza projekta

'Aktivni građani' u Stocu

Druga faza projekta 'Aktivni građani' u srijedu u Stocu
Vijesti / Politika | 13. 02. 2018. u 13:40 Bljesak.info
Kopirati

Obilježavanje početka druge faze projekta "Aktivni građani", kojeg financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, održat će se u srijedu, 14. veljače, u Stocu, u organizaciji British Councila.

Riječ je o projektu koji provodi aktivnosti kojima se motiviraju i obučavaju mladi iz različitih krajeva zapadnog Balkana kako bi bolje razumjeli potrebe svojih lokalnih zajednica i njihov položaj u regiji, te aktivno radili na njihovom unapređenju.

 Također, projekt jača sposobnosti mladih potrebne za zapošljavanje na suvremenom tržištu rada, kao i njihovo razumijevanje odgovornosti institucija prema potrebama i aspiracijama mladih.

 Obilježavanje druge faze projekta održat će se u zgradi Srednje škole Stolac, u 12:30 sati, a događaju će prisustvovati britanski veleposlanik u BiH Edward Ferguson, načelnik Općine Stolac Stjepan Bošković, predstavnici British Councila za zapadni Balkan, predstavnici i učenici škole, kao i predstavnici lokalne administracije, nevladinih organizacija.

Partneri British Councila na projektu su Nansen dijalog centar Mostar, Crveni Križ Općine Žepče i Smart Centar Cazin, priopćili su organizatori.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati