Vijest o lošem nije vijest?!

Zašto premijeru smeta što pratimo predizborne aktivnosti i drugih stranaka u HNŽ-u?

Herceg je rekao kako svi ''trebamo obnašati odgovorno, savjesno i transparentno svoju dužnost na bilo kojoj razini''.
Vijesti / Politika | 26. 09. 2018. u 13:57 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg poručio je sa svečane sjednice Vlade portalu Bljesak.info kako se ''svašta može naći na pojedinim portalima'' valjda što prenosimo i predizborne aktivnosti drugih stranaka iz opozicije koje ne dijele mišljenje premijera.

''Trebamo stvarati ozračje u našem društvu u kojem neće biti loša vijest vijest, a dobra vijest neće biti vijest kao što je to, nažalost, najvećim dijelom. Onda se pitamo zašto mladi ljudi, pored svega onoga objektivnog i subjektivnog ne vide budućnost ovdje. Odgovorni smo svi. I mi u vlasti a i vi u medijima'', poručio je premijer Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg na svečanoj sjednici Vlade povodom tri godine aktualnog saziva.

 


Iako je aktualni premijer i nositelj liste koalicije HNS-a za Skupštinu HNŽ-a zahvalio medijima na ''na korektnosti cijelo ovo vrijeme'', osvrnuo se na Bljeskovo objavljivanje priopćenja i oglasa drugih stranaka u rubrici o izbornim aktivnostima nazvavši to demagogijama i politikantstvom.

Herceg je rekao kako svi ''trebamo obnašati odgovorno, savjesno i transparentno svoju dužnost na bilo kojoj razini''.

Bljesak to pokušava raditi već 17 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close