Kraću, s mlijekom!

Zaposlenik Vrgorca dobio otkaz, gradonačelnik: 'Više je bio po kavama nego na radnom mjestu

Plaća na radnom mjestu se treba zaslužiti inače je to radno mjesto samo dodatno neopravdano financijsko opterećenje", zaključio je Pranić.
Vijesti / Politika | 02. 09. 2018. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić na Facebooku je objavio zanimljiv post o tužbi koju je dobio protiv bivšeg zaposlenika gradske uprave.

"Danas smo dobili još jedan ishod tužbe u našu korist u kojoj nas je tužio bivši zaposlenik radi otkazivanja ugovora o radu. Jednostavno, zaposlenik u jednoj gradskoj ustanovi je više bio na kavama nego na radnom mjestu. To nismo tolerirali i na sudu smo dokazali zakonitost otkazivanja ugovora o radu", napisao je gradonačelnik Vrgorca na Fejsu.

"Nitko novi nije primljen u ustanovu zbog ušteda, a redovni posao ustanove se i dalje odvija bez nekih bitnih razlika. Ako netko misli da je zaštićen ugovorom na neodređeno u javnom sektoru i može raditi što ga je volja za vrijeme radnog vremene, vara se. Plaća na radnom mjestu se treba zaslužiti inače je to radno mjesto samo dodatno neopravdano financijsko opterećenje", zaključio je Pranić.

Kopirati
Drag cursor here to close