Što ti hoćeš?

VIDEO | U Hrvatskoj zamalo tučnjava zbog europske fotelje

Na snimci svađe snimljene u nekoj kuhinji, čuje se oštra svađa Branimira Bunjca i Dominika Vuletića, danas imenovanog međunarodnog tajnika Živog zida
Vijesti / Politika | 04. 06. 2019. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mnoge redakcije u Hrvatskoj danas poslijepodne stigao je mail očito intimnijeg sastanka visokih članova Živog zida koji su se, prilično doslovno, zamalo potukli zbog mjesta u EU parlamentu.

Također danas, šef stranke Ivan Vilibor Sinčić na press konferenciji je objavio kako je suspendirao njihovog poznatog člana Branimira Bunjca.

Na snimci svađe snimljene u nekoj kuhinji, čuje se oštra svađa Branimira Bunjca i Dominika Vuletića, danas imenovanog međunarodnog tajnika Živog zida, prenosi Telegram.hr.

Njih se dvojica tako svađaju, unose se jedan drugom u lice, uglavnom se čuje nešto u stilu “ŠTO JE, ŠTO JE, ŠTO TI HOĆEŠ”, dok Ivan Vilibor Sinčić nijemo sjedi u dnu kadra.

Na kraju snimke, Branimir Bunjac, odlazi i govori Vuletiću: “Ti nikad nećeš biti zastupnik u Europskom parlamentu, ni sekunde!”

Ivan Pernar objavio je video na svojoj Facebook stranici u kojoj se svrstao na stranu suspendiranog Branimira Bunjca i zaprijetio izlaskom iz Živog zida.

Video je objavio maloprije, nakon Sinčićeve objave o Bunjčevoj suspenziji i nakon što je na adrese redakcija stigla snimka obračuna među članovima Živog zida.

"Došlo je do toga da je Vladimira Palfi odlučila uzeti saborski mandat Branimiru Bunjcu, našem saborskom zastupniku. Osobno se ne slažem s tim činom jer smatram da je Branimir Bunjac dobar zastupnik i isto tako se ne slažem s načinom na koji se sa njim sada postupa. Međutim, moje mišljenje više nije bitno i nije presudno.

Moja želja je bila da nastavim s kolegom Bunjcem u Hrvatskom saboru biti u ime Živog zida i želja mi je bila da kolega Sinčić bude u Europskom parlamentu.

Međutim, ukoliko kolegica Vladimira Palfi odluči konzumirati svoj mandat u saboru i izbaciti Branimira Bunjca iz sabora, zastupnika za kojeg smatram da odlično obavlja svoj posao, ja jednostavno neću moći nastaviti svoju političku budućnost unutar Živog zida", rekao je Pernar.

Kopirati
Drag cursor here to close