Njonjo vs. Mali zmaj

Raspudić odgovorio Jandrokoviću na prozivke o ženi i djeci

Odgovorio je na prozivke o svom crkvenom vjenčanju. Rekao je da će pokazati fotografije. Vratio se na Jandrokovića. Rekao je da je on mjesto predsjednika sabora dobio s oko 800 glasova.
Vijesti / Politika | 25. 05. 2020. u 14:45 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gordan Jandroković je jučer kazao da nije gledao gostovanje Nine Raspudića u emisiji Nedjeljom u 2 jer je, kako je kazao, bio kod kćeri na ručku.

"Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece... s istom ženom", komentirao je Jandroković aludirajući na to da Raspudić ima jedno dijete s prvom ženom, a jedno s drugom.

Nino Raspudić je danas to komentirao u programu N1 televizije. Upitan je može li se netko tko se naziva konzervativcem razvesti.

"Ljudi kad su u strahu govore svašta. Imam informaciju da HDZ prema njihovom internom istraživanju stoji jako loše. U panici su. Sad se i vidi ta neprihvatljiva razina javnog diskursa. Činjenica je da sam godinama nastupao kao javna figura. Njih sam godinama kritizirao. Ja nikada nisam spominjao njihove obitelji, posebno djecu. Ovaj način više govori o njima samima.

Kaže Jandroković da ima troje djece s jednom ženom. Ja to respektiram, čestitam mu. No za njega kao političara važnije je da je umiljato dijete četiri majke. Prva mu je majka Ivo Sanader. Druga mu je Jadranka Kosor. Treća politička mama mu je Tomislav Karamarko. Sad mu je Plenković. Ne sumnjam da će nakon Plenkovićevog pada on tražiti novu političku majku", rekao je Raspudić.

Kaže da se ne kandidira za kanonizaciju

Potom je komentirao svoj razvod.

"Meni je drago da mi nemaju što drugo prigovoriti. Ja se ne kandidiram za kanonizaciju nego za zastupnika. Slične kritike dolaze iz lijevog medijskog miljea. Tu se vidi jedna doza patrijarhalnog šovinizma. Otkud oni znaju da u slučaju moje rastave to nije bilo sporazumno? Ja mogu reći da to nije bilo ništa skandalozno, ja sam u dobrim odnosima s bivšom ženom i zajedno odgajamo dijete. Al zanimljiva je ta koalicija od SDP-a i Beljaka do Jandrokovića", rekao je Raspudić.

Također, odgovorio je na prozivke o svom crkvenom vjenčanju. Rekao je da će pokazati fotografije.

Vratio se na Jandrokovića. Rekao je da je on mjesto predsjednika sabora dobio s oko 800 glasova.

Komentirao je i ideološka pitanja.

"Mi smo antitotalitaristi. Sva ta pitanja, ustaše i partizani, nama je jednostavno. Sve što je vodilo prema demokratskoj Hrvatskoj, to mi baštinimo. Ustaštvo nije vodilo prema demokratskoj Hrvatskoj, mi to odbacujemo. Titoizam nije vodio ni prema Hrvatskoj ni prema demokraciji, mi to dvostruko odbacujemo", rekao je.

Na kraju se vratio na temu obitelji.

"Ja neću udarati ispod pojasa. Nisam ni ranije spominjao žene i djecu, neću ni sada. Oni su toliko krhki da su dovoljni udarci iznad pojasa", rekao je Raspudić.

Kopirati
Drag cursor here to close