Susret u Zagrebu

Mladež HDZ RH pružila podršku stranačkim kolegama iz Mostara i Širokog Brijega

Predstavnici iz BiH i RH razgovarali su u Zagrebu o suradnji dvije sestrinske Mladeži, kao i o budućoj zajedničkoj suradnji i projektima.
Vijesti / Politika | 12. 12. 2017. u 14:38 Bljesak.info
Kopirati

Predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marko Zovko i član Predsjedništva Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg Andrija Bilać nazočili su komemoraciji za pokojnog generala Slobodana Praljka koju je organizirao Hrvatski generalski zbor.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prilikom posjete Zagrebu održan je i sastanak sa Ivanom Župan, zamjenicom predsjednika Mladeži HDZ-a RH i predsjednicom Mladeži HDZ-a Grada Zagreba i glavnim tajnikom Mladeži HDZ-a Republike Hrvatske Andrejom Tolušićem. Sastanku su u ime dvije gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH nazočili Marko Zovko, Andrija Bilać i Marko Azinović.

Razgovaralo se o suradnji dvije sestrinske Mladeži, kao i o budućoj zajedničkoj suradnji i projektima. Zamjenica predsjednika i glavni tajnik Mladeži HDZ-a RH dali su punu podršku aktivnostima koje provede gradski odbori Mladeži HDZ BiH Mostar i Široki Brijeg.

Zaključeno je kako će se u narednom vremenu intenzivirati suradnja ove dvije gradske organizacije sa sestrinskom organizacijom, posebice s Gradskim odborom Mladeži HDZ-a Grada Zagreba", stoji u priopćenju GO Mladeži HDZBiH Mostar.

Kopirati