Bravo za Milicu! Hura za nas!

Marković: ''Izdržali su građani i ranija poskupljenja pa će i ova''

Moramo svi podnijeti određenu žrtvu i dio tereta. To je normalno i to treba da bude jasno svim građanima. Ovo se radi zbog njih", rekla je Milica Marković
Vijesti / Politika | 15. 12. 2017. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Poznato je meni da kada dođe do poskupljenja goriva da će doći i do poskupljenja ostalih namirnica i usluga, ali šta se tu može. Ovo mi moramo usvojiti i SNSD će glasati za izmjene. To će nam donijeti nove investicije. Vi morate i u svojoj kući da se stisnete i uzmete sami od sebe da bi kasnije nešto dobili i imali. Moramo svi podnijeti određenu žrtvu i dio tereta. To je normalno i to treba da bude jasno svim građanima. Ovo se radi zbog njih", rekla je Milica Marković iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata  iz za Buku.

Dodaje da je ovakvih poreza uvijek bilo i da će narod sve izdržati.

"Bilo je takvih izmjena i poraza i u prethodnom razdoblju i nitko se nije bunio. Bilo je i poskupljenja goriva pa su ljudi sve izdržali, i sad će. Ovdje je važan stav stručnjaka iz entitetskih vlada i Vijeća ministara, koji kaže da nam je ovo potrebno", navodi Markovićeva.

Podsjetimo, za izmjene zakona o trošarinama su glasali: Diana Zelenika, Predrag Kožul, Nikola Lovrinović, Miroslav Milovanović, Lazar Prodanović, Milica Marković, Monika Tomić, Fehim Škaljić, Mirsad Isaković, Damir Arnaut, Mirsad Đonlagić, Šemsudin Mehmedović, Safer Demirović, Šefik Džaferović, Amir Fazlić, Nermina Kapetanović, Staša Košarac, Borjana Krišto, Dušanka Majkić, Hazim Rančić, Asim Sarajlić i Nikola Špirić.

Protiv ovog zakonskog rješenja glasali zastupnici Saveza za promjene, SDP-a, Demokratske fronte, A-SDA, BPS-a i Nezavisnog bloka.

Milica Marković našla se u centru EU skandala zbog navodnog potpaljivanja sukoba Armenije i Azerbajdžana.

U veljači Armenija je sumnjala da je članica delegacije BiH u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe Milica Marković bila podmićena kako bi njen izvještaj o stanju u regiji Nagorno-Karabah išao u korist Azerbajdžana.

Kopirati
Drag cursor here to close