www.hdzbih-mostar.org

Dr. Mario Kordić pustio u rad novu web stranicu Gradskog odbora HDZBIH Mostar

- U nedostatku medijskog prostora za objektivno informiranje javnosti nova moderna i interaktivna web stranica Gradskog odbora HDZBiH Mostar kao i otvoreni kanali na društvenim mrežama služit će za pravovremeno i objektivno izvješćivanje
Vijesti / Politika | 09. 11. 2020. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nositelj liste HDZBiH na lokalnim izborima u Mostaru dr. Mario Kordić pustio u rad novu web stranicu Gradskog odbora HDZBIH Mostar.

Tom prilikom je dao kratki osvrt na aktualne teme u Gradu Mostaru.

Intervju dr. Maria Kordića je dostupan na web stranici u sekciji Novosti.

"Nova web stranica Gradskog odbora omogućit će svim simpatizerima i potencijalnim biračima da se upoznaju sa podacima vezanim za osnivanje Gradskog odbora HDZBiH Mostar i 30 godišnju povijest gradske organizacije, organizacijskom strukturom i aktivnostima gradske organizacije, a poseban dio se odnosi na Lokalne izbore za Grada Mostar u kojem su dostupni profili sa osobnim podacima svih kandidata HDZBiH na listama za Gradsko vijeće Grada Mostara, Program HDZBiH za Lokalne izbore u Mostaru i sve informacije o predizbornim aktivnostima Gradskog odbora HDZBiH Mostar.

Web stranica je povezana sa svim službenim profilima i kanalima Gradskog odbora HDZBiH Mostar na društvenim mrežama, a omogućeno je i preuzimanje pristupnice za one koji žele postati članom najveće i najorganiziranije stranke Hrvatskog naroda u Bosni Hercegovini.

U nedostatku medijskog prostora za objektivno informiranje javnosti nova moderna i interaktivna web stranica Gradskog odbora HDZBiH Mostar kao i otvoreni kanali na društvenim mrežama služit će za pravovremeno i objektivno izvješćivanje o aktivnostima Gradskog odbora i kandidatkinja i kandidata na listama HDZBiH za lokalne izbore u Mostaru", priopćeno je iz ove stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close