Krenula (online) kampanja

HDZBiH: Uredit ćemo i izgraditi bolji Grad Mostar

Zbog epidemioloških uvjeta HDZ BiH Gradski odbor Mostar i Izborni stožer video sadržajem predstavili su svoje kandidate i osnove programa
Vijesti / Politika | 22. 11. 2020. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera



Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice BiH Mostar u nedjelju je otvorio izbornu kampanju za Gradsko vijeće Mostar putem video poruke.

Zbog epidemioloških uvjeta HDZ BiH Gradski odbor Mostar i Izborni stožer video sadržajem predstavili su svoje kandidate, osnove programa, a glasačima se obratio i dr. Mario Kordić nositelj liste Gradske izborne jedinice i Slaven Zeljko, predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar.

Nositelj gradske liste te stranke dr. Mario Kordić kazao je u svom obraćanju kako je njegova vizija i njegov cilj bolja kvaliteta života i sigurnost svakog sugrađanina, istakavši kako se Grad Mostar može i mora pokrenuti jedino kroz nove investicije te da se samo novim investicijama može osigurati razvoj gospodarstva.

"Razvoj gospodarstva sigurno će utjecati na nova radna mjesta. Mnogi tu vide ključ problema, a mi, kandidati HDZ-a BiH za Grad Mostar, tu vidimo izazov i nove mogućnosti", kazao je Kordić.

Naglasio je kako će u narednom razdoblju težiti novim postignućima u obrazovanju, kulturi i sportu, kao i socijalnoj sigurnosti te sigurnosti protiv bilo kakvih ugroza.

"Jednostavno, naš Mostar mora biti na usluzi svakom pojedincu i čovjeku, posebno onim najugroženijim i obespravljenim, svima. Sve navedeno bit će temelj našeg istupanja i naše brige za grad i ljude u njemu. Kvaliteta života i sigurnost mora biti u središtu svih politika i svih napora jer to Mostarke i Mostarci zaslužuju", poručio je Kordić.

"Uredit ćemo i izgraditi bolji Grad Mostar, grad većeg životnog standarda, mjesto gdje radimo i sigurno odgajamo našu djecu. Mostar europskih standarda i vrijednosti naš je cilj i naš program", zaključio je Kordić.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko naglasio je kako program koji su ponudili obuhvata sva ključna pitanja od kojih ovisi budućnost grada.

"Analizirajući uspješne primjere lokalnih samouprava i na temelju istraživanja prepoznato je kako su u svakoj sredini temelj razvoja i napretka investicije i stalno rastuće gospodarstvo. Stabilno gospodarstvo je preduvjet za nova postignuća u oblastima kao što je znanost, obrazovanje, kultura i sport, usmjereno je ka podizanju kvalitete života u našem gradu, a grad i gradska administracija da budu na usluzi građanima. Program HDZ-a BiH je usmjeren upravo u tom pravcu", poručio je Zeljko.

Također kroz video poruku predstavljen je i službeni slogan Gradskog odbora HDZ BiH Mostar "Kvaliteta života i sigurnost", kao i službeni slogan nositelja liste Gradske izborne jedinice dr. Marija Kordića "Investicije, gospodarstva, radna mjesta".

Kopirati
Drag cursor here to close