Gudeljavić u Livnu

Ministrica pita kako može pomoći

Ministrica Ankica Gudeljević boravila je u radnom posjetu Livnu
Vijesti / Politika | 21. 07. 2021. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministrica civilnih poslova Ankica Gudeljević boravila je u radnom posjetu Livnu.

Kako se navodi u priopćenju spomenutog ministarstva, prvi radni sastanak održan je tijekom njezina posjeta gradonačelniku Livna Darku Čondriću, tijekom kojega su razgovarali o radu Ministarstva civilnih poslova, strategijama koje Ministarstvo priprema na međunarodnom planu kao i svim oblicima moguće suradnje.

Foto: PR / Ministrica Gudeljević je, kako se navodi, naglasila kako je ovaj posjet jedan u nizu njezinih radnih aktivnosti s ciljem upoznavanja čelnih ljudi gradova i općina. Dodala je i da želi  upoznati prilike na terenu.

''Razlog moje posjete je razmjena mišljenja i iskustava sa svim razinama vlasti te kako bi čula probleme s kojima se susreću prije svega niže razine vlasti a vezane su za nadležnosti ministarstva civilnih poslova. Kada je u pitanju naše ministarstvo mi uglavnom imamo koordinirajuću ulogu iz oblasti obrazovanja, mladih, sporta, kulture, zdravstva i drugih i svakako da je vrlo bitno da ja kao ministrica saznam na koji način mi s državne razine možemo pomoći lokalnoj zajednici i županijama i na koji način možemo ostvariti bolju suradnju'', naglasila je.

Između ostalog posjetila je i Franjevački muzej  i Galeriju Gorica Livno te Samostan – Duhovni centar Karmel Sv. Ilije na Buškom jezeru povodom proslave Sv. Ilije proroka zaštitnika samostana.

Kopirati
Drag cursor here to close