izbori

Županijski odbor HDZ-a BiH HNŽ-a imenovao Izborni stožer

Vijesti / Flash | 10. 06. 2016. u 14:08 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a održanoj 8. lipnja u Domu HDZ-a BiH analizirana je aktualna politička situacija te imenovan Izborni stožer za predstojeće Lokalne izbore u sklopu kojih su svi općinski te gradski odbori dužni dostaviti plan aktivnosti.

Izraženo je zadovoljstvo radom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije te stabiliziranjem javnih financija u Županiji.

Prilikom rješavanja problematike statusa poduzeća Energopetrol d.d. Mostar i socijalnog statusa radnika, Županijski odbor HDZ-a BiH HNŽ-a podržao je nastojanje Vlade HNŽ-a da kroz rad interresorne radne skupine angažira i međunarodnu reviziju koja će analizirati stanje gospodarskog društva „Energopetrol“, prikupiti sve relevantne dokumente o poslovanju navedenog društva te Vladi HNŽ-a dostaviti mišljenje o mogućnosti donošenja Odluke o upisu HNŽ-a kao vlasnika na državnom kapitalu u gospodarskom društvu Energopetrol d.d.

Županijski odbor HDZ-a BiH HNŽ-a od partnera u Vladi HNŽ-a traži intenziviranje dogovora po pitanju zajedničkih inicijativa i rješenja, pogotovo kada je u pitanju donošenje zakonskih rješenja (vezanih za tri točke: Zakon o državnoj službi, Zakon o šumama i Zakon o radu) te formiranje Policijskog odbora i drugih tijela neophodnih za rad MUP-a, navedeno je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close