Ostaje sramota

Žuljević o nebrojanju: Trajno sakrivena istina o lopovluku u Mostaru

Dodao je da je danas jasno da Mostar ostaje sramota EU, SAD i, kako je napisao, domaćih saveznika s festivala lopovluka u Mostaru održanom 20. prosinca 2020.
Vijesti / Flash | 19. 01. 2021. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je na Sudu BiH donesena odluka da se odbije ponovno brojanje glasova na izborima u Mostaru, reagirao je Aner Žuljević, federalni zastupnik i član predsjedništva SDP-a.

''Jedina smo zemlja na svijetu u kojoj sud štiti lopove. Zabranjeno otvaranje pandorinih kutija i sudskom odlukom bez presedana trajno sakrivena istina o lopovluku u Mostaru od građana Mostara. Hvala apelacijskom sudu što je odlučio suprotno neoborivoj pravnoj argumentaciji i zdravoj pameti zaštiti lopove i ovjeriti krađu izborne volje građana. Hvala međunarodnoj zajednici koja je još jednom pokazala da joj je pragmatizam jači od svakog principa i koja je izdala vlastito obećanje građanima Mostara o fer i poštenim izborima‼️ Nije prvi put, navikli smo od Vas'', napisao je Žuljević.

Dodao je da je danas jasno da Mostar ostaje sramota EU, SAD i, kako je napisao, domaćih saveznika s festivala lopovluka u Mostaru održanom 20. prosinca 2020.

‼️Jedina smo zemlja na svijetu u kojoj sud stiti lopove  Zabranjeno otvaranje pandorinih kutija i sudskom odlukom bez...

Objavljuje Aner ZuljevicUtorak, 19. siječnja 2021.

''Sramna je uloga međunarodne zajednice u sporazumu SDA - HDZ čija je implementacija ugrožena, jer je jasno da ponovnim brojanjem ne postoji dvotrećinska većina za njegovu realizaciju. Morate znati da su Vam građani poslali poruku da ne žele vaš šovinistički djelidbeni sporazum bez obzira što ga silom gurate. Nama ostaje obveza radi naše djece, da se za europske vrijednosti u Mostaru pobijedimo “balkanske” kadrove međunarodne zajednice i domaće lopove. Časno je danas ostati dio ekipe koja nije imala straha otvoriti sve vreće, znajući da je sve radila pošteno i nije silom mijenjala izbornu volju'', napisao je Žuljević.

Na kraju se zahvalio građanima Mostara.

''Hvala građanima grada Mostara, što su dostojanstveno kao i uvijek podnijeli sramotu od onih koji nas sramote zadnjih 20 godina, a samo su imali jednostavnu namjeru nakon 12 godina časno i pošteno izabrati lokalni parlament. Nismo mi isti, mi nismo ni slični'', dodao je Žuljević.

Kopirati
Drag cursor here to close