Odvjetnik Slavena Blaževića

Žrtva policijskog premlaćivanja nema veze s događajima u Donjoj Mahali

Odgovorno tvrdi da osoba s fotografije nema apsolutno nikakve veze s njegovim klijentom jer između navedenih osoba nema nikakve sličnosti.
Vijesti / Flash | 27. 04. 2021. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odvjetnik Slavena Blaževića obratio se javnosti zbog fotografija koje su objavili pojedini mediji neprovjereno povezujući njegovog klijenta s incidentom koji se dogodio u subotu navečer 24.04.2021. godine u mjestu Donja Mahala u Mostaru.

''Zatečeni smo nakon što su pojedini mediji kao i veliki broj pojedinaca putem društvenih mreža objavili fotografiju neke osobe i istu izravno počeli povezivati sa Slavenom Blaževićem te ispod iste stavljali krajnje neugodne i nesuvisle komentare, a da prije tih objava uopće nisu provjerili da li se zaista radi o osobi pod imenom Slaven Blažević odnosno da su to učinili bez provjere identiteta osobe sa fotografije'' naveli su.

Odgovorno tvrdi da osoba s fotografije nema apsolutno nikakve veze s njegovim klijentom jer između navedenih osoba nema nikakve sličnosti, a što je, navodi, lako provjerljivo.

''Nakon ovakvih objava, obavio sam razgovor sa Slavenom koji još uvijek radi medicinske pretrage nakon što je brutalno pretučen u subotu navečer 10.04.2021. godine od strane dvojice suspendiranih djelatnika PU Mostar i odlučio sam u dogovoru s njim pokušam bar umanjiti štetu koja se očigledno namjerno i ciljano čini u odnosu na mog klijenta Slavena Blaževića'', rečeno je.

Pita se zašto bi se bilo koga bez ikakve provjere, uopće dovodilo u bilo kakvu vezu s nekom sasvim drugom osobom koja se nalazi na fotografiji.  ''Očito da se od strane pojedinih medija i grupa želi skrenuti pažnja u nekom drugom smjeru, a sve kako bi se 'pokušalo amortizirati' ono što je njemu učinjeno dana 10.04.2021. godine na kućnom pragu i što je općepoznato široj javnosti'', navodi.

''Ovakvim postupanjem i iznošenjem neistina da se na fotografiji kao sudionik nereda nalazi Slaven Blažević gdje se ispod tih objava, isti opisuje kao 'nevinašce' te gdje se dalje navodi da treba "policiji pustiti da radi svoj posao zbog takvih osoba" očito je samo jedno, a to je da se mog klijenta Slavena Blaževića označava kao METU i da ga se želi označiti kao negativca, a što ne odgovara istini'', ističe.

Apelira da se ovakve objave povuku te da svi oni koji su iznijeli neprovjerene i netočne navode, bezuvjetno opovrgnu tj. demantiraju, a sve kako bi se zaustavio očiti medijski linč koji se prije svega provodi putem društvenih mreža i koji kao takav bi u odnosu na mog klijenta mogao imati teške i nesagledive posljedice.

''Iako do sada nismo željeli previše izlaziti u medije na ovakve netočne i zlonamjerne objave se  mora reagirati, a sve iz razloga da se zaustavi očito organizirana 'hajka' protiv mog klijenta koji sa događanjima koja su se dogodila u subotu navečer nema apsolutno nikakve veze'', rekao je.  

Kopirati
Drag cursor here to close