Croatia Airlines

Zrakoplov umjesto u Dubrovnik sletio u Rim

Vijesti / Flash | 17. 06. 2017. u 13:08 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplov Croatia Airlinesa na letu OU664 iz Zagreba za Dubrovnik sinoć je zbog iznenadne bure na dubrovačkom području preusmjeren u Rim s obzirom da u Hrvatskoj oko ponoći više nije bila otvorena ni jedna zračna luka, priopćeno je u subotu iz Croatia Airlinesa (CA).

"Zbog iznenadne bure, odnosno jačine vjetra koji je sinoć na dubrovačkom području prelazio maksimalne dopuštene kriterije Croatia Airlinesa za sigurno slijetanje, zrakoplov Croatia Airlinesa na letu OU664 Zagreb – Dubrovnik nije mogao sletjeti u dubrovačku zračnu luku. Zbog toga je odlučeno da se zrakoplov na letu OU664 preusmjeri natrag u Međunarodnu zračnu luku (MZL) Zagreb, no MZL Zagreb obavijestila je kompaniju da prihvat zrakoplova Airbus 320 i 124 putnika u to doba (oko ponoći) više nije moguće obaviti", navodi CA u priopćenju, prenosi Hina.

"S obzirom na činjenicu da u Hrvatskoj više nije bila otvorena ni jedna zračna luka, zrakoplov je preusmjeren u Rim, gdje je svim putnicima osiguran hotelski smještaj i to o trošku Croatia Airlinesa", navode u hrvatskoj zrakoplovnoj kompaniji.

U skladu s Europskom regulativom, Croatia Airlines ističe da će svim putnicima osigurati prvi raspoloživi let do njihovoga krajnjeg odredišta Dubrovnika i to u subotu oko 13 sati i 45 minuta na letu iz Rima za Dubrovnik.

Kompanija se ispričava svim putnicima na poremećaju u planiranom putovanju, iako navodi da nije mogla utjecati niti na jedan od razloga poremećaja.

Kopirati
Drag cursor here to close