Županija posavska

Zdravstveni djelatnici i dalje u štrajku

Zdravstveni djelatnici u Županiji posavskoj i dalje štrajkaju
Vijesti / Flash | 10. 11. 2017. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

Već peti dan traje generalni štrajk zdravstvenih djelatnika u Županiji posavskoj, i za sada je neizvjesno kada će se okončati.

U Sindikatu doktora medicine i stomatologije Županije posavske čekaju očitovanje i odgovor županijskog Ministarstva zdravstva, rada i socijalne politike na novi prijedlog koji je sindikat, na njihove traženje, poslao prije dva dana.

Po riječima predsjednika sindikata dr. Branislava Milića, odgovor iz Vlade očekuju tijekom dana, i nadaju se i vjeruju u pozitivan ishod, prenosi Fena.

Poručio je kako će sindikat ustrajati u svojim zahtjevima, te ponovno pozvao pacijente na razumijevanje i strpljenje zbog nastale situaciju.

Jutros je dr. Milić obišao podružnice sindikata u Županiji posavskoj i održao sastanke sa članstvom, na kojima je razmatrana aktualna situacija te i njih pozvao na strpljenje do okončanja problema.  

Podsjetimo, Sindikat je uputio poslodavcu zahtjev za regres 21. lipnja te obavijest za održavanjem štrajka upozorenja 13. listopada tekuće godine koji je i proveden i do sada nisu dobili službeni odgovor.

Kopirati
Drag cursor here to close