Sjednica Vijeća

''Zbog Prostornog plana se neće odlaziti iz Mostara''

Uloga Vijeća je da Prostorni plan koji se donosi za razdoblje 2021.-2031. godina, najbolje odgovori na poboljšanje kvalitete života građana Mostara u pogledu prostornog, gospodarskog, ekonomskog, turističkog, kulturnog i urbanog življenja...
Vijesti / Flash | 15. 07. 2021. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konstituirajuća sjednica Vijeća Prostornog plana Grada Mostara održana je u četvrtak 15. srpnja u sali Gradske vijećnice.

Konstituirajućoj sjednici prisustvovali su Gradonačelnik Mario Kordić, predsjedavajući Vijeća, predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić i predsjednik Odbora za urbanizam, građenje i zaštitu okoline, načelnica Odjela za urbanizam i građenje Marina Deronjić, članovi Odbora za urbanizam građenje i zaštitu okoliša Gradskog vijeća, tajnik Gradskog vijeća Marija Soldo, Šefica Službe za urbanističko planiranje Lejla Salčin s uposlenicima Službe te direktor Zavoda za prostorno uređenje Grada Mostara Salem Salko Bubalo sa suradnicima, pozdravili su prisutne članove Vijeća i uručili im rješenja o imenovanjima u Vijeće Prostornog plana Grada Mostara.

''Vijeće Prostornog plana Grada Mostara čine eminentni stručnjaci iz različitih oblasti, koji u narednom razdoblju imaju savjetodavnu ulogu da u suradnji s nositeljima pripreme i izrade Prostornog plana Grada Mostara, Odjelom za urbanizam i građenje i Zavodom za prostorno uređenje, sudjeluje u izradi Prostornog plana Grada Mostara, u svakoj fazi, dajući svoje prijedloge, sugestije i mišljenja'', priopćeno je iz Gradskog vijeća Grada Mostara.

Uloga Vijeća je da Prostorni plan koji se donosi za razdoblje 2021.-2031. godina, najbolje odgovori na poboljšanje kvalitete života građana Mostara u pogledu prostornog, gospodarskog, ekonomskog, turističkog, kulturnog i urbanog življenja, kao i da omogući ulaganja gospodarstvenika u Grad Mostar, čime će se stvoriti uvjeti za ostanak građana u Gradu Mostaru, priopćeno je na kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close