Zabrane

''Zaratili'' Čapljina i Trebinje

Drad Trebinje i Krizni stožer grada Trebinje, 5. travnja donijeli odluku o zabrani uvoza robe iz Čapljine. Čapljina sada uzvraća.
Vijesti / Flash | 08. 04. 2020. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Bljesak.info

Krizni stožer grada Čapljine zabranio je opskrbljivanje prodajnih objekata u gradu Čapljina robom podrijetlom s prostora grada Trebinja.

Novom zapovijedi zabranjuje se tranzit kamionskim i drugim gospodarskim vozilima gospodarskih subjekata s prostora grada Trebinja cestovnim prometnicama kroz grad Čapljina.

Kako je priopćeno, odluke su donesene ''zbog zabrinutosti uzrokovane korona virusom te shodno pridržavanju svih mjera i preporuka nadležnih organa donio je nove zapovijedi u cilju zaštite svojih žitelja'', ali i jer su grad Trebinje i Krizni stožer grada Trebinje, 5. travnja donijeli odluku o zabrani uvoza robe iz Čapljine kojom su se snabdijevali mnoge trgovine i tržnice u Trebinju.

Naime, naredbom gradonačelnika Trebinja od nedjelje je svim gospodarskim subjektima koji se nalaze na području grada Trebinja, zabranjena opskrba svih prodajnih objekata robom iz Čapljine, zbog potvrđenog virusa korona COVID-19 u Čapljini.

Kopirati
Drag cursor here to close