Nova naredba

Zabranjuje se održavanje svadbi i rad noćnih klubova u HBŽ-u!

Zabranjuje se okupljanje više od 5 osoba na svim otvorenim i poluzatvorenim površinama na području Hercegbosanske županije
Vijesti / Flash | 21. 08. 2020. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Hercegbosanskoj županiji Krizni stožer Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih donio je novu Naredbu kojom se zabranjuje održavanje svadbi i svih drugih proslava kao i rad disko klubova, priopćeno je u petak iz Vlade HBŽ-a.

Zabranjuje se okupljanje više od 5 osoba na svim otvorenim i poluzatvorenim površinama na području Hercegbosanske županije, osim za sahrane, gdje je dozvoljeno prisustvo najužem krugu obitelji, ali ne više od 30 osoba. Isto tako zabranjuje se izražavanje sućuti osobno po kućama.

Za nepoštivanje ove Naredbe predviđene su novčane kazna, a za njenu provedbu zadužuju se Ministarstvo unutarnjih poslova i Uprava za inspekcijske poslove Hercegbosanske županije. Naredba stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se od 22. kolovoza 2020. godine s rokom važenja od 14 dana.

Krizni stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije i dalje apelira na sve građane da se pridržavaju svih naredbi i preporuka kako bi se spriječilo daljnjeg širenja koronavirusa.

Kopirati
Drag cursor here to close