Ubijen nedužan

Cazin: Pokušao smiriti svađu dvije osobe, pa ubijen iz vatrenog oružja

Vijesti / Crna Kronika | 06. 01. 2013. u 20:47 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tragedija i ubojstvo dogodilo se u cazinskom naselju Skokovi kod Bihaća. Zbog sukoba Amela Čauševića i Nijaza Merdanovića, vlasnika tamošnje trgovine, pucao je Merdanovićev otac, koji je radio na osiguranju.

Smrtno je stradao potpuno nedužan čovjek Rasim Arapović dok je smirivao tenzije između aktera sukoba. Mještani Skokova su u strahu, jer je ovo, kažu samo jedan u nizu incidenata Čauševića, za koji se saznalo samo zato što je stradao nedužan čovjek.

Dvadesetšestogodišnji Čaušević je od Merdanovića tražio novac u zajam, kako bi vratio dug na kocki. Kada mu je ovaj odbio dati novac izvadio je lance iz auta i počeo lupati po vratima trgovine. Vlasnik trgovine Nijaz Merdanović i njegov otac Hasib upozoravali su Čauševića da će, ukoliko ne prestane, početi pucati.

Na koncu su to i učinili, i pri tome su Arapoviću nanijeli smrtonosne ozljede. Na cijelom slučaju rade Policija i Tužiteljstvo Unsko - sanske županije. Svi sudionici incidenta su lišeni slobode i nad njima se radi kriminalistička obrada.

Kopirati
Drag cursor here to close