Režim

Vučić: Svi koji su bili nasilni za to će odgovarati

"Čak i pokušaji njihovog djelovanja preko pojedinih pravnih institucija u kojima na sve načine vrše pritiske na ljude, neće uroditi plodom, podnosit ćemo kaznene i prekršajne prijave za sve koji misle da nasiljem mogu nešto promijeniti"
Vijesti / Flash | 09. 07. 2020. u 19:34 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak kako da će protiv svih prosvjednika koji su prethodne dvije večeri provodili nasilje u Beogradu i drugim gradovima Srbije biti podnijete prekršajne i kaznene prijave.

"Čak i pokušaji njihovog djelovanja preko pojedinih pravnih institucija u kojima na sve načine vrše pritiske na ljude, neće uroditi plodom, podnosit ćemo kaznene i prekršajne prijave za sve koji misle da nasiljem mogu nešto promijeniti", rekao je Vučić za TV Pink.

Osvrnuo na sinoćnji događaj u Novom Sadu, kada su prosvjednici bacili molotovljev koktel i baklje na Gradsku kuću i ponovio stav da su prosvjednici u tom gradu uradili "ono što mađarski fašisti nisu u Drugom svjetskom ratu".

Upitan kako komentira izjave lidera SzS da se i večeras okupe, iako zbog epidemiološke situacije to nije preporučljivo, Vučić je, između ostalog, naveo da to govori koliko im je više stalo do osobnih interesa, nego do zdravlja građana.

 

Kopirati
Drag cursor here to close