Vučić poslao tim

Stanje nije idealno: Dodika liječe liječnici iz Srbije

''Čujem se s njim dva-tri puta dnevno. Želim mu dobro zdravlje. On se dobro drži, ali nije stanje idealno. Nije onakvo kakvo bismo mi voljeli'' - dodao je Vučić.
Vijesti / Flash | 23. 12. 2020. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da stanje predsjedatelja Predsjedništva BiH nije idealno, ali da nije ni najgore.

''Dodik je u Banja Luci. Mi smo jučer poslali ekipu naših liječnika na čelu s Goranom Stevanovićem. Pratimo stanje u svakom trenutku ''- rekao je Vučić.

''Čujem se s njim dva-tri puta dnevno. Želim mu dobro zdravlje. On se dobro drži, ali nije stanje idealno. Nije onakvo kakvo bismo mi voljeli'' - dodao je on, piše B92.

Konziliji liječnika i danas je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske zasjedao i razmatrao zdravstveno stanje Dodika, naveli su iz UKC.

"Također, obavljene su i konzultacije s eminentnim stručnjacima iz Srbije koji su posjetili UKC RS i eminentnim stručnjacima iz inostranstva koji su u potpunosti suglasni sa svim terapijskim i dijagnostičkim metodama koje se primjenjuju u liječenju gospodina Dodika", priopćeno je iz UKC RS.

Podsjećamo, predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik primljen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske 21. prosinca 2020.

Dodik je proveo nekoliko dana u kućnoj izolaciji zbog kontakta s osobom pozitivnom na virus korona.
Jučer je priopćeno iz UKC-a RS kako je uočeno da Dodik ima otežano disanje i bolove u predjelu želuca. Dijagnostificirana je obostrana upala pluća, a treći test na novi korona virus je pozitivan.

Kopirati
Drag cursor here to close