Skratili kaznu

Vrhovni sud smanjio zatvorsku kaznu osuđenom pedofilu iz Livna

Vijesti / Flash | 05. 07. 2017. u 13:57 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine za tri mjeseca skratio je zatvorsku kaznu Anti Čečuri iz Livna, kojeg je Županijski sud u Livnu zbog pokušaja ostvarivanja nasilnog spolnog odnos s dvjema djevojčicama osudio na dvije godine i šest mjeseci zatvora.

Županijski sud u Livnu osudio je Čečuru 28. svibnja 2015. godine, a Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine smanjio mu je kaznu za tri mjeseca, objavljeno je na internetskim stranicama Županijskog suda.

Županijsko tužiteljstvo u Livnu u optužnici je Čečuru teretilo da je od 2008. do prosinca 2010. u mjestu Smričani, u napuštenoj kući koja se nalazi u blizini njegove kuće, kao i u kući dvije maloljetnice - sestre, pokušao ostvariti nasilni spolni odnos s djevojčicama.

Osuđeni je sestre G. Č i S. Č, učenice osnovne škole koje su tada imale 10 i 11 godina, zaključavao i vezao im ruke, udarao ih i vukao za kosu, te dirao po spolnim organima, a slučaj je policiji prijavila medicinska sestra Županijske bolnice "Fra Mihovilo Sučić" u Livnu.

Kopirati
Drag cursor here to close