Potpisan memorandum

Vojnici EUFOR-a moći će se liječiti u mostarskim bolnicama

Božić iz SKB-a rekla je kako će Sveučilišna klinička bolnica biti na raspolaganju EUFOR-u kad god to bude potrebito.
Vijesti / Flash | 01. 02. 2019. u 15:36 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

EUFOR u Bosni i Hercegovini potpisao je u petak Memorandum o razumijevanju o pružanju zdravstvenih usluga sa Sveučilišnom kliničkom bolnicom Mostar i Kantonalnom bolnicom Mostar ''Safet Mujić''.

Zapovjednik EUFOR-a, general-bojnik Martin Dorfer, direktor Kantonalne bolnice Mostar, dr. Zlatko Guzin, i pomoćnica direktora Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Radica Božić, potpisali su Memorandum o razumijevanju čime je ovaj sporazum formalno stupio na snagu, priopćeno je iz EUFOR-a.  

''Potpisivanjem ovog sporazuma osigurali smo da osoblje EUFOR-a može dobiti najbolju kliničku njegu u vrlo hitnim slučajevima'', rekao je nakon potpisivanja Memoranduma, zapovjednik Dorfer.

Foto: PR / EUFOR u mostarskim bolnicama

Svrha ovoga memoranduma o razumijevanju je formaliziranje dogovora između EUFOR-a i obje mostarske bolnice o pružanju specijalističke zdravstvene njege.

''Čast mi je što mogu potpisati ovaj sporazum i unaprijed se radujem budućoj suradnji sa EUFOR-om'', rekao je dr. Guzin, opisujući usluge koje će Kantonalna bolnica Mostar nuditi EUFOR-u.

Božić iz SKB-a rekla je kako će Sveučilišna klinička bolnica biti na raspolaganju EUFOR-u kad god to bude potrebito.

Ovaj Memorandum o razumijevanju potpisan je s ciljem da se u slučaju potrebe osigura specijalistička medicinska njega, osobito na polju kardio-torakalne kirurgije, priopćeno je iz EUFOR-a.  

Kopirati
Drag cursor here to close