provokacije

Voditelj: Putin je ubojica; Trump: Zar smo mi nevini?

Vijesti / Flash | 05. 02. 2017. u 16:01 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruskog predsjednika Vladimira Putina poštujem, a Sjedinjene Američke Države nisu tako nevine kao što to možda izgleda, rekao je predsjednik SAD-a Donald Trump gostujuću u emisiji Fox Newsa.

U intervjuu koji će biti objavljen danas nakon prenosa finalne utakmice Super Bowla, voditelj Bill O'Reilly upitao je Trumpa poštuje li ruskog predsjednika Vladimira Putina.

"Da, ja ga poštujem. Pa, poštujem mnoge ljude, ali to ne znači da se slažem s njima. Da li ću se složiti s njim? Nemam pojma", izjavio je američki predsjednik koji je i ranije nazivao Putina snažnim i moćnim liderom.

Na pitanje zašto ga poštuje, Trump je odgovorio da je on vođa svoje zemlje.

"Bolje je da se slažemo sa Rusijom i ako nam Rusija pomogne u borbi protiv ISIL-a i terorizma širom svijeta onda je to dobra stvar", ocijenio je Trump.

U namjeri da isprovocira Trumpa voditelj je Putina nazvao ubojicom, prenio je RT.

Predsjednik SAD-a je rekao da "postoji mnogo ubojica". "Mi imamo mnogo ubojica. Zar mislite da je naša zemlja tako nevina?", upitao je on.

Putin i Trump su krajem siječnja imali svoj prvi službeni telefonski razgovor koji je, kako navodi Kremlj, bio dobar i konstruktivan, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close