Zatečeni u krađi

Vlasenica: Policajac pucao u lopova

Sve se dogodilo oko 21.10 sati, nakon što je prijavljeno da je nepoznata osoba ili više njih, izvršila provalu u stambeni objekat u Vlasenici.
Vijesti / Flash | 06. 08. 2018. u 10:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policajac iz Vlasenice sinoć je pucao iz vatrenog oružja u muškarca, koji ga je fizički napao, nakon što je zatečen u krađi. 

Sve se dogodilo oko 21.10 sati, nakon što je prijavljeno da je nepoznata osoba ili više njih, izvršila provalu u stambeni objekat u Vlasenici. 

-Izlaskom na mjesto događaja policajci su zatekli nepoznate osobe, koje su ih fizički napale. Jedan policajac je, nakon izdatog upozorenja da prestanu sa činjenjem nedozvoljenih radnji, na šta su se izvršitelji teške krađe oglušili, upotrijebio vatreno oružje i tom prilikom nanio tjelesne ozljede jednom od njih. Ozljeđeni je prevezen u Dom zdravlja Vlasenica, odakle je upućen u bolnicu u Zvorniku na daljnje zbrinjavanje – priopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik. 

Neslužbeno, osoba u koju je pucao policajac nije životno ugrožena. 

Preostala trojica izvršilaca ove teške krađe u stambenom objektu u Vlasenici su uhićena. U pitanju su osobe inicijala J.J. (1982.), Z.A. (1962.) i M.G. (1975.), navodi se u priopćenju. 

O ovom događaju upoznat je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo. Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica navedenog događaja i procesuiranju sudionika.

Kopirati
Drag cursor here to close