Nije mi svejedno

Vladimir Kovačević: Što god da kažem - pogriješit ću

''Nisam uplašen. Ali nije svejedno. Obitelj mi je tu, dvoje djece. Dobio sam sina pet dana prije napada. Ne osjećam se ugroženim, ali znamo što se dogodilo. Što god da kažem - pogriješit ću", izjavio je.
Vijesti / Flash | 03. 09. 2018. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vladimir Kovačević, novinar BN TV koji je proteklog tjedna pretučen u Banja Luci kazao je da se oporavlja, te da neće biti fizičkih posljedica od brutalnog premlaćivanja teleskopskim palicama, prenosi N1.

"Urađeni su nalazi, u dva navrata. Imao sam nagnječenje mozga, ne veliko. Nakon nekoliko dana - vidjelo se da je to u povlačenju. Nadam se da neće biti većih problema. OK sam, ne sasvim, nije mi svjedno - ali idemo dalje", kazao je novinarima u Banja Luci.

Ocijenio je da je teško prognozirati kako će se istraga završiti.

"Ne mogu baš o svemu pričati. Ponavljam, znam da ljudi rade, zahvalan sam im na tome. Nadam se da će se to završiti kako treba", poručio je.

Zahvalio se medicinskom i nemedicinskom osoblju Univerzitetskog kliničkog centra u Banja Luci, kolegama i široj novinarskoj zajednici.

"Pratio sam sve iz bolnice i od kuće, moralo se dogoditi nešto ovako - da se ujedinimo", kazao je.

Na pitanje osjeća li da mu je sigurnost ugrožena, Kovačević je rekao:

"Teško. Kada pomislim jeste, u drugom trenutnku nije. Nisam uplašen. Ali nije svejedno. Obitelj mi je tu, dvoje djece. Dobio sam sina pet dana prije napada. Ne osjećam se ugroženim, ali znamo što se dogodilo. Što god da kažem - pogriješit ću", izjavio je.

Podsjećamo, Kovačević je 26. kolovoza pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo. Kako je kazao - pretukla su ga dva muškarca.

 

Kopirati
Drag cursor here to close