Bihać

Više od 100 policajaca pretreslo objekte u kojima borave migranti

Aktivnosti su rezultat posljednjih događanja na području USŽ i uznemirenosti javnosti te u cilju održavanja povoljne sigurnosne situacije na području USŽ.
Vijesti / Flash | 17. 06. 2018. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije jutros su oko 6:00 sati, po nalogu Općinskog suda Bihać, izvršili akciju pretresa osoba i objekata koje koriste migranti u Bihaću, potvrdila je Feni glasnogovornica MUP-a USŽ Snežana Galić.

Istaknula je da se radi o objektima Đačkog doma u Borićima, nedovršene zgrade Doma umirovljenika i drugih lokacija za koje postoje operativna saznanja da se koriste za smještaj migranata.

Naglasila je da je cilj pretresa pronalazak tragova i predmeta koji potječu iz kaznenih djela, kao tragova i predmeta koja se koriste za vršenje prekršaja.

Te aktivnosti su, dodala je, rezultat posljednjih događanja na području USŽ i uznemirenosti javnosti te u cilju održavanja povoljne sigurnosne situacije na području USŽ.

Galić je istaknula da je u toj akciji sudjelovalo više od 100 policijskih službenika.

Podsjećamo, u petak je u Velikoj Kladuši smrtno stradao dvadesetčetverogodišnji Marokanac nakon što je izboden nožem u fizičkom obračunu više migranata u Ulici Đure Pucara Starog. Nakon istrage, dvije osobe su lišene slobode i na teret im se stavlja kazneno djelo ubistva.

Kopirati
Drag cursor here to close