Adrian Petričević

VIDEO | Uhićeni mladić iz Splita divljao i po Mostaru, Rondo mu najdraži kružni tok

Otac splitskog prijestupnika tvrdi kako ne odobrava sinovo ponašanje, a motocikl su čak vezali lancima i skrivali.
Vijesti / Flash | 17. 11. 2019. u 20:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adrian Petričević (2000.), koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog divljanja motociklom ulicama Splita, divljao je i na ulicama Mostara.

Naime, mladić je na YouTubeu objavio videozapis luđačke vožnje na svom motociklu kojeg zove 'Suzana', nakon čega ga je splitska policija uhitila. Nakon objave, videozapis je ipak uklonio.

''Za sve što pitaju gdje je video, morao sam ga maknuti jer sam opet završio na svim portalima i prevelika je vjerojatnost da bi pošteno naje**o radi njega'', objavio je u ponedjeljak.

Kako se pohvalio na svom Instagram profilu, nepropisnu vožnju sa svojim automobilom marke BMW prakticirao je i u Mostaru, gdje su mu se, kako je naveo svidjeli kružni tokovi na Rondou i u blizini parka Nobelovaca.

Otac splitskog prijestupnika tvrdi kako ne odobrava sinovo ponašanje, a motocikl su čak vezali lancima i skrivali.

''Apsolutno ne odobravam njegovo ponašanje. Ja i supruga smo deset puta, i više od toga, pokušavali to promijeniti. Oduzimali smo mu motor više od deset puta, vezali bismo ga lancima. On bi otvorio katanac, skinuo bi lance, sve bi uspio otvoriti. Na internetu bi vidio kako se katanac otvara žicom. Znali bismo odvesti motor na drugi kraj grada, u neku drugu garažu. Ostavili bismo ga u garaži od City Centra, a on bi ga svejedno našao'', rekao je za 24 sata Adrianov otac.

Foto: Instagram / Instagram priča Adriana Petričevića

Dodaje kako je neku djecu nemoguće odgojiti.

''Sve smo pokušali. Neka djeca se mogu odgojiti, a neka ne mogu. Neka se jednostavno rode tvrdoglava i ambiciozna te se žele po svaku cijenu baviti time, ali roditelji nemaju moć. Nemaju moć zabraniti mu, ali mogu ga usmjeriti. Zabraniti neke stvari je izvan naše moći'', kaže otac.

Foto: Instagram / Instagram priča Adriana Petričevića

Prvi motocikl, tvrdi otac, kupio je sa 16 godina i tada su krenuli problemi.

''On je za auto zaradio godinama štedeći i razvozeći. Niti puši, niti pije, niti se drogira. Studira arhitekturu i dao je sve ispite. Ovo traje već pet, šest godina. Kupio je motocikl od 125 kubika sa 16 godina i od tada se borimo s njim. Ima sve dozvole, mi smo to financirali jer nismo htjeli da se nešto dogodi. Dok je bio maloljetnik, noćima nismo spavali, ali sad kad je punoljetan, mora odgovarati za svoja djela'', rekao nam Adrianov otac.

Foto: Instagram / Instagram priča Adriana Petričevića

Mladić je u Gradu na Neretvi studirao arhitekturu na Građevinskom fakultetu. Kako doznajemo od njegovih fakultetskih kolega, na predavanja je dolazio tijekom prvog semestra te nije ostvario skoro nikakav akademski uspjeh, a zasigurno, tvrde, nije 'dao sve ispite'.

Otac tvrdi kako podržava oduku suca za boravak u zatvoru.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Pozdrav

Objavu dijeli ADRI (@adrian_petricevic)

''Stopostotno se slažem jer to mu je spasilo život. Ovo je prešlo svaku mjeru. Sudac ga je stavio u zatvor i to podržavamo. Još nemamo plan što učiniti kad izađe. Podržavamo da se motocikl trajno zaplijeni. Ne želimo platiti sve te kazne, on će ih platiti ili će odležati u zatvoru'', kaže otac.

Adrian je od ranije poznat hrvatskoj policiji zbog kršenja prometnih propisa.

Kopirati
Drag cursor here to close