Zapošljavanje rodbine

VIDEO | Radončić raspisao nagradu od milijun maraka

Vijesti / Flash | 11. 02. 2017. u 08:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dajem milijun maraka svakome tko mi nađe da sam zaposlio bližeg ili daljeg rođaka u državnoj instituciji'', rekao je u intervju na Face TV lider Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić. 

Govorio je i o tome kako vršiteljici dužnosti glavnog državnog tužitelja Tužiteljstva BiH netko treba dati izjavu Ramiza Delalića Ćele o ubojstvu bivšeg pomoćnika direktora Agencije za istrage i zaštitu (AID) Nedžada Ugljena, a koju je Delalić dao mjesec prije smrti.

''Bakir Izetbegović je previše vremena izgubio na način da se nije posvetio pronalaženju novih dokaza za reviziju presude po tužbi protiv Srbije za genocid, ali razumijem odgovornost s kojom se šef SDA i bošnjački član Predsjedništva BiH mora nositi'', kazao je Radončić.

Također, Radončić je odgovorio i na pitanje hoće li se kandidirati na izborima 2018., kako je prognozirao pobjedu Donalda Trumpa na američkim izborima, te može li pobijediti Sebiju Izetbgović ako se kandidira za člana predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda.

Osvrnuo se i na pitanje kako promijeniti trasu autoputa prema Mostaru, te tko su članovi pet privilegiranih bošnjačkih obitelji.

Radončić je objasnio i svoje kontakte s utjecajnim regionalnim liderima i potrebu tih kontakata, a govorio je i o odnosima sa Bakirom Izetbegovićem, te o tome da li može biti izvršen atentat na njega kao predsjednika SBB-a...

Kopirati
Drag cursor here to close