Pucnjava

Veljko Ražnatović na saslušanju u banjalučkoj policiji

Vijesti / Flash | 05. 04. 2017. u 06:30 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veljko Ražnatović, sin srpske pjevačice Svetlane - Cece Ražnatović nalazi se na saslušanju u banjalučkom Centru javne bezbjednosti, neslužbeno saznaju "Nezavisne".

Ražnatović daje izjavu u vezi s tučnjavom i pucnjavom koja se u ponedjeljak navečer dogodila u Laktašima na parkingu ispred hotel "San".

Policijskoj stanici u Laktašima u ponedjeljak oko 20:30 sati je prijavljeno da je na spomenutom parkingu došlo do fizičkog obračuna, a kasnije i pucnjave. Međutim kada je ophodnja stigla na mjestu događaja nije bilo nikoga.

U utorak su uhićena četvorica mladića iz Laktaša, a najmanje jedan je ozlijeđen u vatrenom obračunu koji se odigrao naočigled brojnih mještana u centru Laktaša, otkrivaju "Nezavisne".

U pitanju je sukob dvije grupe, a u jednoj od njih je, kako je policiji ispričao jedan od uhićenih mladića, bio i Veljko Ražnatović.

Šokirani mještani Laktaša ispričali su "Nezavisnim" da se sve odvijalo munjevitom brzinom, te da je prava sreća što niko od nedužnih građana nije ozljeđen,

Odvjetnik Darko Kremenović, koji zastupa neke od sudionika u ovom događaju, izjavio je da Veljko Ražnatović u ponedjeljak navečer nije bio u Laktašima ni u Banja Luci.

 

Kopirati
Drag cursor here to close