Susret

Varhelyi s Kordićem: Mostar pozitivan primjer suradnje i suživota

Naglašeno je kako je Mostar danas pozitivan primjer suradnje i suživota u BiH te da može biti primjer za ostatak države na svim razinama.
Vijesti / Flash | 25. 11. 2021. u 15:25 Bljesak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povjerenik Europske unije (EU) za susjedstvo i proširenje Oliver Varhelyi u pratnji voditelja Izaslanstva EU u BiH Johanna Sattlera u četvrtak je u Mostaru s gradonačelnikom Mariom Kordićem i predsjednikom Gradskog vijeća Salemom Marićem razgovarao o stanju u gradu i procesima koji su pokrenuti od konstituiranja nove zakonodavne i izvršne vlasti u Mostaru do danas.

Naglašeno je kako je Mostar danas pozitivan primjer suradnje i suživota u BiH te da može biti primjer za ostatak države na svim razinama. Unatoč brojnim deficitima koji su nastali u vremenu bez postojanja Gradskog vijeća, kazano je kako su u ovom kratkom vremenu pokrenuti brojni procesi i projekti, priopćeno je iz Grada Mostara.

Zaključeno je da fokus budućeg djelovanja treba biti stvaranje ozračja koje će pogodovati privlačenju stranih investicija, a koje će otvrati perspektive i nova radna mjesta, posebno za mlade ljude, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close