Dalibor Drlje

Uskoro ćemo riješiti i pitanje ravnatelja MUP-a

S problemima s kojim se posljednjih godina suočila policija u ovom dijelu Federacije BiH, a koji su se zakomplicirali izborom Ilije Lasića na funkciju ravnatelja policije, kako govori Drlje, detaljno je upoznat.
Vijesti / Flash | 19. 09. 2018. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarac Dalibor Drlje nalazi se na kandidatskoj listi HDZ-a BiH za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije. Nakon kratke epizode u kabinetu bivšeg premijera Denisa Lasića, već izvjesno vrijeme angažiran je u MUP-u HNŽ-a, dok je u Mostaru i Hercegovini poznat i kao sportski radnik.

Pomaka ima


S problemima s kojim se posljednjih godina suočila policija u ovom dijelu Federacije BiH, a koji su se zakomplicirali izborom Ilije Lasića na funkciju ravnatelja policije, kako govori za Oslobođenje, detaljno je upoznat. Danas policiji u Hercegovini, bez obzira na nedavni angažman novih 80 službenika, nedostaje značajan broj ljudi.

''Što se tiče ravnatelja policije, to je pitanje isključivo političke prirode i uvjeren sam da će se uskoro riješiti. Zahvaljujući radu i djelovanju ministra Bevande i ostatka Vlade, u minulom periodu napravljeni su pomaci kada je riječ o nabavci opreme, obnavljanju voznog parka i rekonstrukciji zastarjelih objekata. Istina, nedostaje nam ogroman broj ljudi, ponajviše zbog neimenovanja potrebnih odbora'', govori Drlje.

Uvjeren je u novi trijumf HDZ-a BiH u HNŽ-u, kao i Dragana Čovića u utrci za Predsjedništvo BiH.

''Smatram da HDZBiH ima kvalitetne liste u HNŽ-u, koje su, rekao bih, spoj mladosti i iskustva, sa značajnim brojem uspješnih kandidatkinja i kandidata. Uvjeren sam da ćemo imati najveći broj zastupnika u Skupštini HNŽ-a'', dodao je Drlje.

Najbolja poruka

Kada je riječ o eventualnom budućem koaliranju, navodi da je posebno važno držati se izbornog rezultata.

''Iskreno se nadam da će rezultat izbora biti takav da će od Predsjedništva BiH, preko svih ostalih razina vlasti, biti izabrani legitimni i legalni predstavnici svih konstitutivnih naroda, odnosno da nitko nikome neće birati predstavnika. To bi bila najbolja poruka za sve ljude u ovoj zemlji'', naveo je Drlje.

Kopirati
Drag cursor here to close