Ima nas i takvih

Umjesto u kućnoj izolaciji, putovao van BiH

Ta osoba se tereti da je, 10. ožujka, na graničnom prijelazu u Orašju, izašao iz Bosne i Hercegovine, morao pridržavati mjera u vezi s virusom korona jer mu je određena mjera kućne izolacije.
Vijesti / Flash | 04. 04. 2020. u 17:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Loparama dostavila je Okružnom javnom tužiteljstvu u Bijeljini izvještaj protiv osobe inicijala A.J., zbog sumnje da je počinila kazneno djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije koronavirusa.

Ta osoba se tereti da je, 10. ožujka, na graničnom prijelazu u Orašju, izašao iz Bosne i Hercegovine, iako se prema važećem Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i drugih normativnih akata, morao pridržavati mjera u vezi s virusom korona, jer mu je, prema evidencijama Doma zdravlja Lopare, određena mjera kućne izolacije.

Utvrđeno je i da se 13/14. ožujka vratio u Bosnu i Hercegovinu, te samim izlaskom i ulaskom u državu, za vreme mjere kućne izolacije nije postupio prema važećim propisima, priopćeno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Apeliraju na građane da poštuju zaključak Stožera za izvanredne situacije o obveznom provođenju mjera za reagiranje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona.

Kopirati
Drag cursor here to close