Rumunjska, Srbija, Njemačka

Uhićeni Turčin i dva Srbina sa krivotvorenim dokumentima

Prema naredbi tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Doboju, državljanin Turske je predan pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH jer nije posjedovao druge dokumente, a krivotvoreni dokumenti su privremeno oduzeti.
Vijesti / Flash | 20. 05. 2019. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Brod, 18. svibnja 2019. godine, otkrili su krivotvorenu osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu Rumunjske, koje je na uvid dao državljanin Republike Turske tijekom izlaska iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod.

Kontroliran je u autobusu koji prometuje na relaciji Sarajevo – Dortmund. Prema naredbi tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Doboju, državljanin Turske je predan pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH jer nije posjedovao druge dokumente, a krivotvoreni dokumenti su privremeno oduzeti.

Istoga dana, pripadnici PGP-a Bijeljina su na prijelazima Rača i Popovi, tijekom kontrole dvojice državljana Republike Srbije, otkrili krivotvorene vozačke dozvole Republike Srbije i Savezne Republike Njemačke. Prema naredbi tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, državljani Srbije i dvojbene vozačke dozvole predani su službenicima Postaje granične policije Sremska Rača i Postaje granične policije Badovinci Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, stoji u priopćenju Granične policije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close