Republika Srpska

Uhićen porezni inspektor zbog primanja mita

Akciju kodnog naziva "Svodna" izveli su pripadnici Uprave MUP-a RS za organizirani i teški kriminalitet jutros na području Prijedora.
Vijesti / Flash | 06. 05. 2020. u 12:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Porezne uprave Republike Srpske najavili su da će, nakon što od nadležnih organa dobiju službene informacije, odlučiti o pokretanju disciplinskog postupka protiv poreznog inspektora iz Prijedora koji je uhićen jutros zbog osnova sumnje da je primio mito.

Podržali su aktivnosti policije i tužiteljstva na suzbijanju korupcije i kriminala.

''Jedan od strateških ciljeva u radu Porezne uprave RS, osim borbe protiv sive ekonomije, jeste i podrška suzbijanju korupcije i kriminala tako da smo odlučni da iz svojih redova odstranimo sve one koji su skloni činjenju kaznenih djela i koji ih čine, tako da ove aktivnosti idu u prilog tome'' – navedeno je u priopćenju iz entitetske Poreske uprave.

Pozvali su građane da prijave svaki oblik koruptivnog ponašanja službenika Porezne uprave RS.

Naime, Prijedoru je uhićen porezni inspektor zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo primanje mira, potvrdila je Feni načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a RS Mirna Miljanović.

Akciju kodnog naziva "Svodna" izveli su pripadnici Uprave MUP-a RS za organizirani i teški kriminalitet jutros na području Prijedora.

Kopirati
Drag cursor here to close