Konačno

Uhićen 'Malčanski berberin'

''Izašao sam iz kuće i vidjeo se oči u oči s njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen'' - rekao je mještanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.
Vijesti / Flash | 05. 01. 2020. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhićen je danas u policijskoj akciji na području Malče, piše blic.rs.

Prema pisanju blica u Malči je već sat i pol vremena u tijeku potraga policije za Malčanskim berberinom koji je oko 12 sati viđen u jednoj kući.

Prema  dostupnim informacijama, vjeruje se da je on prespavao u prostoriji za odlaganje sijena te kuće, a viđen je kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom.

Foto: RAS Srbija / Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin

''Izašao sam iz kuće i vidjeo se oči u oči s njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen'' - rekao je mještanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Mještani su odmah pozvali policiju, ali je Malčanski berberin pobjegao. Ipak, brzom reakcijom policije, Jovanović je nedugo potom uhićen.

Podsjećamo, Jovanović je više od dva tjedna bio u bijegu i to zahvaljujući činjenici da se u okolini Malče, Svrljiga i Knjaževca nalazi veliki broj kuća u kojima nitko ne boravi.

On je 20. prosinca oteo dvanaestogodišnju Moniku K. dok je djevojčica išla u školu, a opsežnom potragom 29. prosinca Monika je i pronađena.

UHAPŠEN MALČANSKI BERBERIN Posle 17 dana potrage Ninoslav Jovanović PRONAĐEN U MALČI

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u policijskoj akciji na području Malče. On je uhapšen nedelju dana nakon što je devojčica koju je kidnapovao, M. K. pronađena u vikendici u Pasjači, i 17 dana nakon što ju je oteo na putu do škole u mestu Suvi Dol kod Niša.

Kopirati
Drag cursor here to close