Prijavljene policiji

Učiteljice iz Federacije uz muziku uživo slavile Dan žena u RS-u

U okviru pojačanih aktivnosti MUP-a RS na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za izvanredne situacije, proteklog vikenda evidentirana su četiri kaznena djela nepostupanje po zdravstvenim propisima
Vijesti / Flash | 08. 03. 2021. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova kontrolirali su brojne lokale zbog epidemioloških mjera i najviše posla su imali u Zvorniku, gdje je između ostalog u jednoj školi zatečena i muzika uživo tijekom proslave 8. ožujka.

U okviru pojačanih aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za izvanredne situacije, proteklog vikenda evidentirana su četiri kaznena djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

"U od 19.55 do 20.30 sati 6. ožujka, policijski službenici Policijske uprave Zvornik su u ugostiteljskom objektu zatekli 137 osoba od kojih nitko nije koristio zaštitnu masku i nije bio na propisanoj fizičkoj distanci. Utvrđeno je da se u navedenom objektu emitira muzika putem razglasa. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina", rekla je glasnogovornica MUP-a RS Mirna Miljanović.

Istog dana u periodu od 20.35 do 20.50 sati policijski službenici PU Zvornik su u ugostiteljskom objektu zatekli 55 osoba, od kojih nitko nije koristio zaštitnu masku, i nije bio na propisanoj fizičkoj distanci. Utvrđeno je da se u navedenom objektu emitira muzika putem razglasa.

"U Tesliću 6. ožujka oko 23.40 sati, u ugostiteljskom objektu policijski službenici PU Doboj i radnici komunalne policije su zatekli 37 gostiju. Policiji u Zvorniku je 7. ožujka ujutro prijavljeno da se u prostorijama područne osnovne škole u mjestu Liplje, organizira proslava povodom 8. ožujka od strane žena koje rade u prosvjeti u FBiH, da se izvodi muzika uživo i da je prisutno oko 60 osoba", pojasnila je Miljanovićeva.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili skupine, koji svojim ponašanjem mogu ugroziti zdravlje ljudi, prenose Nezavisne.

Kopirati
Drag cursor here to close