Traže poveznice

U ŽZH-a ne znaju još imaju li novi klaster

U samoizolaciji se nalazi 742 osobe na prostoru Županije.
Vijesti / Flash | 12. 04. 2020. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke je obavijestio o 5 pozitivnih osoba na prisustvo korona virusa s područja Širokog Brijega. Četiri osobe su povezani s trećim klasterom, a za jednu osobu nemamo poveznicu još uvijek i vjerojatno je riječ o novom klasteru, priopćeno je u subotu navečer iz Stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH).

U ŽZH su do sada 63 osobe bile pozitivne na prisustvo korona virusa od čega 48 osoba iz Širokog Brijega, 11 iz Gruda, 4 s područja Posušja i u Ljubuškom do sada nije zabilježen nijedan pozitivan nalaz. U samoizolaciji se nalazi 742 osobe na prostoru Županije.

Na snazi je zabrana kretanja izvan svog mjesta prebivališta osobama s prostora Županije Zapadnohercegovačke osim u svrhe odlaska na posao ukoliko je to neophodno, za stanovnike koji trebaju hitnu medicinsku skrb, osobe koje vrše opskrbu navedenih područja i za osobe koje iz vitalnih obiteljskih razloga pružaju skrb djeci ili starijima ili obavljaju kupovinu žitovnih namirnica za iste, priopćeno je iz Stožera CZ ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close