Prag

U vlaku iz Beograda pronađen model bombe

Vijesti / Flash | 26. 09. 2011. u 07:51 S.S.
Kopirati

Glavna željeznička stanica u Pragu sinoć je okupirana policijom zbog lažne bombe zaboravljene u toaletu vlaka iz Beograda - javljaju agencije. Na sumnjivu tašnu policiju su upozorili sami putnici vlaka i policija je sačekala vlak već na peronu u Pragu.

Pirotehničarima policije učinilo se u prvom trenutku da je zaista riječ o tempiranoj bombi koja prijeti da će svaki čas eksplodirati, ali se kasnije ispostavilo da je riječ o modelu tempirane bombe.

"Policija je u toaletu vlaka našla žensku tašnu čiji sadržaj je ličio na tempiranu bombu. Pirotehničar je konstatirao da je riječ o modelu bombe. Kasnije je telefonirala jedna žena rekavši da je u toaletu zaboravila tašnu", potvrdila je glasnogovornica policije Jana Reslerova.

Zaboravnu 23-godišnju ženu čeka danas saslušanje u policiji da objasni zašto je uopće nosila u tašni lažnu bombu. Policija nije priopćila da li je riječ o Čehinji ili državljanki strane zemlje.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.