Potraga

U Tuzli nestale sestre Armina i Ermina Fazlić

Vijesti / Flash | 04. 07. 2012. u 09:29 Z.S.
Kopirati

Sestre Armina (17) i Ermina (15) Fazlić iz tuzlanskog naselja Ši Selo nestale su u nedjelju u poslijepodnevnim satima.

Nakon što se tinejdžerke nisu javljale na pozive roditelja, tuzlanskoj policiji slučaj je u nedjelju oko 20.00 sati prijavio njihov otac Emin.

Kako TIP saznaje u MUP-u TK-a, službenici OKP-a su raspisali potragu za nestalim osobama.

"Javile su se da idu u šetnju, nisam ni slutio da će se ovo dogoditi. Nakon određenog vremena mi smo ih zvali na mobilne telefone koji su bili nedostupni. U nedjelju sam oko 20.00 sati obavijestio policiju. U ovom trenutku ne mogu govoriti o motivu ovog događaja, jedino znam da su mi obje kćerke bile dobre učenice. Strah me je pomisliti na najgore, jer se nisu javljale nijednoj od svojih prijateljica. Sumnjam na otmicu, jer da su se udale, javile bi mi", kazao je zabrinuti otac Emin za Dnevni avaz.

On je nakon prijave nestanka saznao da je policija u svom radu došla do informacija da je starija Armina bila u društvu sumnjivih osoba. Sestre su tog dana imale na nogama patike, starija Armina je imala crveno-bijelu prugastu majicu, a mlađa Ermina, nosila je crnu majicu.

Roditelji mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.