#jointhewhiterose

U Mostaru prosvjedovali protiv covid mjera

Sedamdesetak osoba večeras se okupilo ispred Kosače u znak ''podrške narodu Republike Hrvatske koji se pobunio protiv uvođenja covid potvrda i sve raširenije diskriminacije građana''.
Vijesti / Flash | 14. 11. 2021. u 19:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / U Mostaru prosvjed protiv covid mjera

Sedamdesetak osoba večeras se okupilo ispred Kosače u znak ''podrške  narodu  Republike Hrvatske koji se pobunio protiv uvođenja covid potvrda i sve raširenije diskriminacije građana''.

Kako su naveli u priopćenju kojim su najavili večerašnje mirno okupljanje, ''ono što se danas događa u Hrvatskoj, sutra će se dogoditi i kod nas. Nimalo ne sumnjajte u to. Dajmo podršku razumu. Dajmo podršku slobodi. Dajmo podršku ljudskosti''.

Ova neformalna skupina građana dala je podršku prosvjednicima u Hrvatskoj gdje se prema njihovim riječima narod ''budi i uviđa da mjere stožera nisu vođene znanošću niti dobrim namjerama.  Sve više ljudi postaje svjesno da promašenim mjerama stožera iz dana u dan gubi sve više sloboda i do jučer zajamčenih ljudskih prava u ime ''zaštite zdravlja''.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

Večeras su ispred Kosače u Mostaru zapalili lampione ''te tako jasno rekli NE sve raširenijim metodama koje sve više nalikuju metodama nekih davnih režima za koje smo mislili da su ostali zakopani u povijesti''.

Prisutnima su dijelili letke i naljepnice na kojima piše ''Gledanje televizije je pranje mozga'' s poveznicom koja vodi na Telegram grupu https://t.me/s/jointhewhiterose

Foto: Bljesak.info / U Mostaru prosvjed protiv covid mjera
Foto: Bljesak.info / U Mostaru prosvjed protiv covid mjera
Foto: Bljesak.info / U Mostaru prosvjed protiv covid mjera
Kopirati
Drag cursor here to close