U 52. godini života

U Mostaru preminuo Frano Mioč, hrvatski ratni vojni invalid i tajnik HVIDR-e Tomislavgrad

''Na svemu što je učinio za dobrobit branitelja i njihovih obitelji, u ime svih članova HVIDR-e Tomislavgrad izražavamo duboku i iskrenu sućut obitelji našega Frane'', piše na Facebooku.
Vijesti / Flash | 08. 09. 2020. u 15:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 7. rujna, u 52. godini života preminuo je Frano Mioč, hrvatski ratni vojni invalid, tajnik HVIDR-e Tomislavgrad i član predsjedništva HVIDR-e HVO Herceg Bosne.

U priopćenju koje je HVIDR-a Tomislavgrad, u ovome tužnom trenutku objavila na svojoj Facebook stranici stoji:

''Dragi prijatelji, duboko smo potreseni viješću da je večeras u borbi s Covid 19 u 52. godini života preminuo naš tajnik i član predsjedništva udruge HVIDR-a HVO Herceg Bosne Frano Mioč.

Naš Frano, hrvatski branitelj velikog i plemenitog srca, preminuo je u Sveučilišnom kliničkom centru Mostar na odjelu koji je namijenjen isključivo za bolesnike zaražene koronavirusom, a tamo je smješten prije jedanaest dana jer je dobio upalu pluća, koja su bila jako oštećena uslijed teškog ranjavanja u Domovinskom ratu.

Stanje mu se naglo pogoršalo danas nakon čega je bio priključen na respirator no mjere koje su poduzeli liječnici nisu dale rezultate.

Napustio nas je čovjek koji je do samog kraja, i u svojim najtežim životnim trenucima, od Domovinskog rata do svoje prerane smrti, spremno odgovarao na pozive Domovine a u zadnje vrijeme cijelog sebe davao je u pomaganju hrvatskim braniteljima.

Na svemu što je učinio za dobrobit branitelja i njihovih obitelji, u ime svih članova HVIDR-e Tomislavgrad izražavamo duboku i iskrenu sućut obitelji našega Frane'', prenosi TC.

Kopirati
Drag cursor here to close