U sklopu obilježavanja Dana grada

U Ljubuškom obilježen Dan hrvatskih branitelja

Odbor za branitelje grada Ljubuškog u suradnji s gradskim vijećem je zadnjih godina učinio sve da se sačuva od zaborava njihova žrtva.
Vijesti / Flash | 08. 02. 2020. u 16:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu obilježavanja Dana Grada Ljubuškog, u subotu je, u organizaciji Odbora za branitelje Grada Ljubuškog, uz molitvu i polaganjem vijenaca na Trgu dr. Franje Tuđman obilježen Dan hrvatskih branitelja.

U ime Odbora za branitelje Grada Ljubuškog Ivan Prlić je podsjetio na doprinos poginulih branitelja.

''Ponosom obilazimo mjesta gdje su bili naši branitelji za vrijeme Domovinskog rata i gdje se s poštovanjem govori o doprinosu koji su dali, a posebno doprinosu naših poginulih branitelja'', naglasio je Prlić.

Foto: Fena / U Ljubuškom obilježen Dan hrvatskih branitelja

Dodao je kako je Odbor za branitelje grada Ljubuškog u suradnji s gradskim vijećem zadnjih godina učinio sve da se sačuva od zaborava njihova žrtva.

Prlić je pozvao sve institucije na svim razinama da stručno i odgovorno pristupe rješavaju svih pitanja vezanih za branitelje.

Nakon prigodnog programa na Trgu dr. Franje Tuđmana, u hotelu Bigeste, upriličeno je predstavljanje fotografija pod nazivom ''Sačuvajmo uspomenu na povijesnu istinu'' uz slikopis poginulih branitelja.

Foto: Fena / U Ljubuškom obilježen Dan hrvatskih branitelja

U ime Udruge obitelj poginulih branitelja Katica Miličević kazala je kako su povodom obilježavanja spomenutog dana prikupljene fotografije iz Domovinskog rata i napravljen slikopis.

''Fotografije su posvećene trajnom sjećanju na sve one branitelje koji više nisu s nama, i na sve one koji nose žive uspomene i sjećanja na te dane'', objasnila je Miličević.

Program obilježavanja Dana Grada Ljubuškog, uz niz kulturnih, sportskih i glazbenih događanja, trajat će do 17. veljače.

Kopirati
Drag cursor here to close