Mostar

Incidenti zbog cijepljenja: Iz DZ pozivaju na poštivanje termina

''Danas smo imali slučaj gdje je djelatnica izašla sa cjepivom na parking kako bi cijepila nepokretnu osobu u automobilu te zbog pogrešno protumačene svrhe postala izložena verbalnom nasilju i prijetnjama'', kažu iz DZ Mostar.
Vijesti / Flash | 16. 06. 2021. u 18:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''S obzirom na sve češće incidente u okviru cijepljenja u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače, najljubaznije vas molimo da poštujete vaše termine, red i suzdržite se od svih oblika neprimjerenog ponašanja'', apelirali su iz Doma zdravlja Mostar.
 
Naveli su kako si njihove djelatnice su izložene velikom pritisku i postaju žrtve verbalnog nasilja i prijetnji tjelesnim nasiljem.
 
''Danas smo imali jedan takav slučaj gdje je djelatnica izašla sa cjepivom na parking kako bi cijepila nepokretnu osobu u automobilu te zbog pogrešno protumačene svrhe postala izložena gore navedenim oblicima nasilja'', dodaju.
 
''Apeliramo na strpljenje, dosljednost i primjereno ponašanje. Poštujte vrijeme kada ste naručeni, nemojte dolaziti ranije i stvarati gužve te dajte prednost i pomozite osobama s poteškoćama'', zaključuju iz doma zdravlja Mostar.
Kopirati
Drag cursor here to close