14 osoba iz BiH

Intrepolova evidencija nestalih: Najduže se traga za 'dječakom' iz Mostara

Obitelji nestalih ni do danas nisu odustale od potrage za njima i svakim telefonskim pozivom se nadaju da bi to mogao biti novi trag koji vodi ka njihovim najmilijima.
Vijesti / Flash | 06. 01. 2020. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Interpolovoj evidenciji nestalih osoba trenutno je i 14 državljana BiH koji zasad nisu pronađeni, a za nekima od njih se traga i skoro četiri desetljeća. Obitelji nestalih ni do danas nisu odustale od potrage za njima i svakim telefonskim pozivom se nadaju da bi to mogao biti novi trag koji vodi ka njihovim najmilijima, prenose Nezavisne.

Neki su nestali kao djeca, što je ostavilo jaku bol u srcima najmilijih.

Darko Stančević

Ovo je osoba za kojom se prema spomenutim podacima najduže traga i iz Mostara je, a nestao je sada već davne 1982. godine, kada je imao svega dvije godine i osam mjeseci.

Darko je, naime, nestao ispred djedove kuće u Rudarskoj ulici u Mostaru.

Kako je ranije objavljeno u medijima, baka, koja je minut ranije ušla u kuću, izašla je van kako bi potražila dječaka, ali njega nigdje nije bilo.

Dragoljub Misimović

Ovaj nestali je iz Gradiške, a nestao je prije četiri godine i od tada njegova obitelj uporno pokušava da ga pronađe. Misimoviću se, nakon što je 21. prosinca 2015. godine izašao iz škole, gubi svaki trag.

Obitelj mladog gimnazijalca svaki dan pokušava da ga pronađe, a u tijeku potrage su dobili i mnogo lažnih informacija.

Željka Stevanović

Banjalučanki, majci troje djece, svaki trag se izgubio 8. ožujka 2018. godine, kada je izašla iz roditeljske kuće, a sa sobom je ponijela osobnu iskaznicu i zdravstvenu knjižicu.

Goran Simić

Ovaj Banjalučanin nestao je 5. kolovoza 2014. godine za vrijeme poplava koje su pogodile Banja Luku. Njegovo vozilo mercedes 190 pronađeno je u Ulici Koste Jarića u banjalučkom naselju Starčevica.

Amela Belkić

Ona se prije više od dvije godine posljednji put telefonom čula sa svojom sestrom, otkada je netragom nestala. Belkić se iz Brčkog zaputila prema Tuzli, otkada joj se gubi svaki trag.

Kako stoji u Interpolovoj evidenciji, Belkić ima tetovažu dolara na stomaku, tribal na leđima, tetovažu u obliku suze na lijevoj strani grudnog koša, dok na lijevom ramenu ima tetovažu s natpisom: "Prošla sam kroz pakao, otvorite mi vrata raja."

Dijana Zelić

Bankarska službenica iz Prijedora je nestala prije više od devet godina iz stana u kojem je živjela sa majkom i mlađim sinom, a njen nestanak je prijavila njena sestra Dubravka Hadžikunić, koja živi u Sarajevu.

Dalibor Milanović

Mostarac je nestao 28. veljače 2014. godine i to iz centra Mostara i usred dana, a obitelj je o Milanoviću do sada dobila i puno lažnih informacija.

Ismail Davud Mešinović

On je nestao kada je imao dvije godine, odnosno kako se navodi u Interpolovim podacima, 15. prosinca 2013. godine. Njegov otac Ismar Mešinović poginuo je na ratištu u Siriji, a obitelj sumnja da je i sina odveo sa sobom, nakon što se rastao sa djetetovom majkom.

Adem Čomor

Bivši policajac i direktor KPZ-a iz Mostara nestao je prije skoro šest godina, kada je posljednji put viđen kako u ranim jutarnjim satima napušta obiteljsku kuću u Balinovcu.

Ivan Vegar

On je iz Ljubuškog, iz svoje obiteljske kuće u Vašarovićima u ovoj općini, otišao u noći na 7. travnja 2004. godine, u nepoznatom smjeru.

Potraga za njim raspisana je 13. travnja 2004. godine, a od 7. lipnja 2005. godine nalazi se u Interpolovoj bazi nestalih osoba.

Inga Perković

Nestala je u listopadu 2006. godine, kada je iz sela Potok, kod Livna, krenula u školu po knjižicu i nikad se nije vratila kući.

Jadranko Gabrić

On je nestao u Sarajevu 1999. godine, kada je imao 43 godine, a već 20. godina mu nema nikakvog traga.

Temaj Astrit

Ovaj bh. državljanin je nestao 12. listopada 2016. u Nikšiću, a u vrijeme nestanka imao je 24 godine.

Mladen Pejčić

Ovaj muškarac iz Bijeljine nestao je u kolovozu 2019. godine u mjestu Rača, kod Bijeljine, i od tada mu se gubi svaki trag.

Kopirati
Drag cursor here to close