Potraga

Tužiteljstvo za Bljesak: Traga se za ubojicom, čeka se obdukcija

''Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja. Obdukcija tijela stradalog će se obaviti u subotu 5. listopada'', rekla je za Bljesak.info Ana Rajič
Vijesti / Flash | 04. 10. 2019. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rezultati očevida, urađenog u jutarnjim satima na mjestu zločina u mjestu Buna pokraj Mostara, pokazali su kako je riječ o nasilnoj smrti, potvrđeno je to za Bljesak.info iz tužiteljstva HNŽ.

''Jutros u 7 i 30 sati pronađeno je tijelo muške osobe inicijala N.I. 1964. godište u objektu Vila Ivanković na Buni. Ekipa za očevid izašla je na lice mjesta, obavila očevid u prisustvu dežurnog tužitelja. Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja. Obdukcija tijela stradalog će se obaviti u subotu 5. listopada'', rekla je za Bljesak.info Ana Rajič glasnogovornica Tužiteljstva HNŽ.

Naime, beživotno tijelo muške osobe pronađeno je u petak u jutarnjim satima u mjestu Buna pokraj Mostara, potvrđeno je za Bljesak.info.

Uz tijelo je, kako se doznaje, pronađen pištolj, ali je, nakon prvotnih informacija da je riječ o samoubojstvu, zaključeno da je osoba ubijena. Prema neslužbenim informacijama, ubijen je vlasnik ugostiteljskog objekta gdje je i pronađeno tijelo.

Pojedini mediji izvijestili su kako policija traga za izvjesnom Sunitom Hindić Bošnjaković, no u MUP-u HNŽ još uvijek nisu mogli potvrditi ovu informaciju.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close